De Westlandse Kunst & Atelierroute 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door

Westland Cultuurweb brengt als netwerkorganisatie kennis samen en legt verbindingen in het veld van cultuureducatie- en participatie

www.westlandcultuurweb.nl

Jan van Elswijk & Zonen Bouwkundig aannemingsbedrijf in Monster een bedrijf voor een vakkundige en betrouwbare nieuwbouw, verbouw of renovatie.

www.vanelswijkbouw.nl

 

Mangoa-ontwerpbureau 's-Gravenzande
www.mangoa-ontwerp.nl

Fonds 1818 zet zich in voor een betere maatschappij.
Door het geven van geld, advies en begeleiding en door zelf projecten uit te voeren. Fonds 1818 is er voor iedereen in de regio Delft, Den Haag, Westland, Zoetermeer, Leiden, de Bollenstreek en tussenliggende gemeenten.

www.fonds1818.nl

 

De beheerstichting Loswal “De Bonnen” heeft ten doel de bevordering van innovatie in- en ontwikkeling van de tuinbouw onder glas.
Zij verleent financiële steun aan projecten die hierop betrekking hebben, alsmede aan projecten die de kwaliteit van de samenleving bevorderen.

 www.loswaldebonnen.nl

 

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren zij bijzondere initiatieven
www.cultuurfonds.nl

 

Cast-Art schildercursussen en webdesign Wateringen
www.cast-art.nl

 

WIT is het kunstenaarscollectief van professioneel werkende kunstenaars uit Westlands en de regio. Uitgangspunt van WIT is het verder professionaliseren van beeldende kunst in Westland, waarbij interactie met de bevolking en gemeente voorop staat. Daarnaast wil WIT komen tot gezamenlijke initiatieven die beeldend kunstenaars de gelegenheid geven zich professioneel te profileren.

www.collectiefwit.nl

 

Agnes Esenkbrink is een schrijver, beeldhouwer en vormgever uit de omgeving van Den Haag.

www.agnesesenkbrink.nl